Klimathotet kan vara överdrivet

Precis samma rubrik använder konstigt nog den annars så ”klimatvinklade” tidningen Aftonbladet idag. Det är bra att även Aftonbladet kan skriva något nyanserat om detta ämne, istället för att som vanligt pumpa ut skräckpropaganda om jordens undergång. Denna nyhet är såklart ingen större överraskning för mig, som ändå tagit mig tid att försöka bilda mig en egen uppfattning om situationen, istället för att följa medias och politikernas budskap.

The Climatescam finns lite mer att läsa om detta, och här nedan hittar du länken till artikeln i Aftonbladet:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6560614.ab

2 thoughts on “Klimathotet kan vara överdrivet

  1. Haha jag tänkte på samma sak när jag så artikeln. För övrigt har jag inte sett så mycket om ”den globala uppvärmningen” denna vintern. De vintrar utan snö var det ju diskussion om detta hela tiden om jag inte minns fel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *