Allt hänger på Sverige

Jag är väldigt skeptisk till att det är människan som är orsaken till den ”farliga växthuseffekten”. Detta ska inte bli något långt utlägg. Jag håller inne med mina argument för att vara skeptisk mot dessa sk. forskningsresultat som används likt nazi-propaganda i dessa dagar.

Här är ett citat från VLT.se:

”För att undvika en global temperaturökning på mer än två grader måste utsläppen i Sverige minska med 40 procent till 2020. Regeringen måste dessutom radikalt öka stödet till utvecklingsländer vars fattiga människor drabbas allra värst av klimatförändringarna.”

Fanns tidigare på denna URL: http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=839367

För att undvika en global temperaturökning måste Sverige minska utsläppen med 40%, resten av världen kan fortsättningsvis leva sina liv som vanligt. Det låter ju väldigt konstigt. Och vad vill jag säga med detta lilla off-topic-inlägg då? Jo, du ska inte tro blint på allt som folk försöker tuta i dig utan alltid kritiskt granska vad som sägs.

Och en liten sak till. Nästa gång du ser en bild i samband med en ”klimatartikel”, tänk efter hur de tänkt när de valt en bild från en disig morgon i Moskva. Samt dragit lite i sepia-filtret för att få till rätt gul nyans på bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *