Databas-tenta imorgon

Imorgon kl. 8.00 är det dags för tenta i kursen Databaser och datamodellering. jag har pluggat ganska mycket till denna tenta, och tror därför att det kommer gå bra. Men säker kan man aldrig vara. Kursen har varit ganska SQL-tung, och där hade jag ju lite förkunskaper. De förkunskaper jag hade var dock inte av så avancerad karaktär, mestadels enkla SELECT-, INSERT- och DELETE-satser. SQL-Joins var något helt nytt för mig som jag har börjat få kläm på nu. Utöver det har jag fått upp ögonen för hur man kan göra lite mer avancerade sorteringar direkt i SQL-satsen, istället för att gå omvägen över ASP/VB-script.

Jag är övertygad om att nästa databasgenererade sajt jag skapar kommer gynnas av denna kurs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *