Ett trevligt nyårsfirande

I detta första inlägg för 2011 kommer jag gå off-topic och berätta lite om gårdagens nyårsfirande. Middagen hemma hos mig och min sambo blev riktigt bra. Inga större misslyckanden med matlagningen förutom att jag glömde förkoka potatisen till gratängen, vilket gjorde att den fick stå kvar i ugnen lite extra. När maten väl serverades smakade den mycket bra. Efter middagen satte sig hela sällskapet i vardagsrummet där många intressanta diskussioner fördes. Politik och datorer var de stora diksussionsämnena vilket passar mig som handeni handsken. Jag gillar givande diskussioner och det får gärna hetta till lite, speciellt när det pratas politik.

På tolvslaget hade vinterkylan förbytts till 2 plusgrader och regn. Konstigt nog frös jag med än jag gjort någon gång under den senaste månaden med konstant under -4 grader. Raketerna avfyrades i snabb takt prick på tolvslaget eftersom alla var angelägna om att komma in i värmen igen. Några minuter in på det nya året fortsatte drickandet och diskuterandet i ytterligare tre timmar.

En lyckad sista kväll på året helt enkelt, mycket mer kan man inte begära. Hur var ert nyårsfirande? Hoppas ni har alla fingrar i behåll, de är viktiga i vår bransch.

God fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *