Klimathotet kan vara överdrivet

Precis samma rubrik använder konstigt nog den annars så ”klimatvinklade” tidningen Aftonbladet idag. Det är bra att även Aftonbladet kan skriva något nyanserat om detta ämne, istället för att som vanligt pumpa ut skräckpropaganda om jordens undergång. Denna nyhet är såklart ingen större överraskning för mig, som ändå tagit mig tid att försöka bilda mig en egen uppfattning om situationen, istället för att följa medias och politikernas budskap.

The Climatescam finns lite mer att läsa om detta, och här nedan hittar du länken till artikeln i Aftonbladet:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6560614.ab

2 kommentarer

  1. Haha jag tänkte på samma sak när jag så artikeln. För övrigt har jag inte sett så mycket om ”den globala uppvärmningen” denna vintern. De vintrar utan snö var det ju diskussion om detta hela tiden om jag inte minns fel.

  2. Nej det har varit ganska lugnt den senaste tiden. IPCC och deras rapporter har dock varit i blåsväder ganska mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *