Kommunistiska Partiet

Jag hamnade av misstag på Wikipedia-artikeln om Kommunistiska Partiet. Ett parti som vill införa planekonomi i Sverige och ”få bort klassklyftorna”. Jag hade faktiskt inte tänkt på att det finns ett kommunistiskt parti kvar i Sverige, men det fanns det visst. Självklart ligger deras högkvarter i arbetarmeckat Göteborg. Varför hörs det inget om detta odemokratiska parti i svenska medier? Inte för att de gjort mycket väsen av sig direkt, men deras åsikter är ju riktigt odemokratiska och inte helt olika de extremhögerpartier som finns i landet. Det som skiljer dem åt är väl bara frågan om rasism.

Ska man lita på Wikipedia så kan jag även utnämna Sveriges sämsta kommuner: Lysekil, Gislaved och Karlshamn. Detta eftersom detta odemokratiska parti har fått mandat i dessa. Trots allt snack om Sverigedemokraternas odemokratiska åsikter så vågar jag nog påstå att Kommunistiska Partiet klår SD med råge när det gäller odemokrati.

4 kommentarer

  1. Blir alltid förvånad över hur många extremistorganisationer det finns i Sverige, och att de faktiskt har stöd av tusentals människor ute i kommunerna.

    Man får komma ihåg vilken politisk nivå partier som KP ligger på. Medan höger- och vänsterallianserna diskuterar hur många extra miljarder man ska lägga på skola- och sjukvård, funderar extremisterna över hur bra ett samhälle utan pengar och poliser skulle vara. Totalt verklighetsfrånvarande.

  2. Verklighetsfrånvaro tycker jag även finns hos några riksdagspartier, och då tänker jag främst Miljöpartiet och Vänsterpartiet. Men det är långt ifrån dessa extrempartier.

  3. Gaza.se är också min och jag kan hålla med om att texten inte är så genomtänkt. Den är ganska så provokativ och Israelkritisk. Tack för att du påminde mig, jag ska göra några ändringar nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *