Förr spelade jag poker, nu optimerar jag sajter

För några år sedan spelade jag ganska mycket poker. Däremot har slots som Jackhammer eller Victorious aldrig lockat mig. Jag kan helt enkelt inte förmå mig att sitta och spela slumpmässiga slots hela nätterna i hopp om storvinsten. Kanske skulle jag ändå behöva en lotterivinst för att betala nya sommardäck till våren. De som ligger i garaget nu är nämligen ganska slitna och det är tveksamt om de klarar en säsong till. Att spela bingo på nätet är däremot något jag skulle kunna tänka mig att prova på. Som liten satt man ju med familjen och spelade Bingolotto med Loket varje lördag. Bingo är dessutom ett spel som innehåller lite utdragen spänning.

Till sist tänkte jag presentera ett nytt projekt jag håller på med. Det är sajten grillonline.se som recenserar och informerar olika typer av grillar. Perfekt för sig som är i behov av ny grill till sommaren. För visst är det så att grilla hör sommaren till!?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *