Ny lägenhet

Nu är det klart. Jag har skrivit på ett köpeavtal för en ny lägenhet och därmed uppgraderar jag mig från en tvåa på 55 kvadratmeter till en fyra på 79 kvadratmeter. Det känns som ett riktigt bra köp, då jag får större balkong och fönster åt flera håll. Jag har redan anlitat ett bra måleri i Linköping, min morbror fixar det riktigt bra. (edit 2013-09-03: Det blev riktigt bra tapetserat och målat i lägenheten. Över ett år senare och inte en tapetskarv har börjat glipa.)

Lägenheten har dessutom en s.k. walk-in-closet som ger ett stort utrymme att förvara kläder, min kabinväska samt lite annat smått och gott. Kabinväskan kommer förövrigt att komma väl till pass när jag och sambon ska bila till Italien i sommar.

Inflyttningen beräknas till den 1 maj och då kommer det hållas en kombinerad inflyttningsfest och födelsedagsfest. Det innebär att jag inte behöver leta festlokal till min 31-årsfest.

Benhinneinflammation är en idrottsrelaterad skada som gör att man får ont i muskler och leder. Detta är något jag löper liten risk att drabbas av skulle jag tro, med tanke på hur lite jag rör på mig. Däremot riskerar jag att drabbas av andra åkommor som har samband med stillasittande. Att syssla med sökmotoroptimering innebär ofta att man sitter många timmar framför datorn. En annan som håller på med sökmotoroptimering är David Olofsson. Besök gärna hans sajt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *