Juldag, och mer alkohol blir det

Julaftonen 2008 kommer gå till historien som den blötaste i mannaminne. Men det var trevligt. Det började med julmat hos föräldrarna  kl. 12, som följdes av några koppar kaffe. Därefter tog jag bilen till tjejens föräldrar för att fira lite med henne, julklappsutdelning, fika och Kalle Anka.

Vid fyratiden bar det åter hemåt till föräldrarna där det också delades ut julklappar. Snart öppnades också den första julölen vilket var början på en resa jag får betala dyrt för just nu, bakfylla.

Efter 4-5 öl var klockan nio och det var dags att gå över till grannhuset där en kompis föräldrar bor. Drickandet fortsatte över en omgång TP och stämningen var god. Efter spelet kom strax snapsen fram och fyllan tilltog ytterligare. Hemgång kl. 03.30 om jag minns rätt.

Juldagen var ju tänkt att bli den egentliga festdagen, planerna har ju i och för sig inte ändrats. Jag har bara blivit aningen skeptisk och osugen på att dricka, men det ordnar nog upp sig framåt kvällen. Festen ska hållas hos Krukan och det kommer bjudas på mat så trevlighetsfaktorn kommer nog ligga på topp.

Hoppas ni också hade en trevlig julafton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *