Kursen “Webbpublicering” börjar lida mot sitt slut

Webbpubliceringskursen har gått på 25%-fart och hållit på sedan början av höstterminen. Även om jag känner att kursen är enkel och att jag har koll på det mesta så går det lite trögt. Jag har slarvat lite med de senaste uppgifterna och fått komplettera dem. Det beror mycket på en av uppgifterna krävde att man skulle uppdatera bloggen med inlägg under en period för att sedan analysera om olika bloggportaler m.m. har dirigerat in besökare på bloggen. Eftersom jag inte har några långsiktiga mål och ambitioner med just den bloggen har jag också varit dålig på att lägga energi på den.

Länk till min kursblogg: http://www-und.ida.liu.se/~kriwe503/blogg/

2 kommentarer

  1. Usch, får mig att tänka på mina egna skoluppgifter. Har inte tittat på dem sedan terminen drog igång. Kanske dags att göra det snart, om jag vill få godkänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *