Miljöpartiet tar sig friheten

Som det kanske framgått av tidigare inlägg här på bloggen så är jag inget stort fan av Miljöpartiet. Nu har de tagit sig friheten att använda Kravs logga på en valaffisch. Dessutom sa en en företrädare för MP (som jag glömt namnet på) i SR Ekot att det väl inte var så farligt, eller något i den stilen. Det visar väl tydligt hur det partiet ser på sig själva. De tycker nog att de är godheten själva och att Krav borde känna sig stolta över att förknippas med dessa gröna frälsare som ska rädda mänskligheten.

De glömmer dock att Krav är en politiskt oberoende ekonomisk förening. Hur mycket de än må sympatisera med MP i olika frågor så får det inte se ut som att de stöttar detta enskilda parti.

MP:s företrädare (han som uttalade sig i Ekot) tyckte att man skulle lösa detta på ett vuxet sätt istället för att kalla in jurister i ärendet. De kanske skulle tänkt på att vara lite vuxna från första början i så fall, och snällt be om ett samarbete på valaffischer. En förfrågan som de såklart ändå skulle få ett tydligt nej på.

Krav är en organisation som jag inte har några problem med. Jag tycker det är bra att man jobbar för ett bättre jordbruk och en bättre djurhållning. Det är nog främst det sistnämnda jag gillar med dem, utan att bli någon djurens rätt-aktivist såklart. Dem idioterna kan vi nödslakta på en gång. Bara för att jag inte tror på ett mänskligt skapat klimathot, så betyder det inte att jag skiter totalt i miljön.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *