Åker till Flensburg på midsommarafton

Då är sommarens resa så gott som spikad. Det ser ut att bli Flensburg den här gången och planerat avresedatum är på midsommaraftonens morgon. Det blir alltså inte någon vanlig midsommar med grillning och öl i goda vänners lag, utan en trevlig bilsemester med tjejen. Nog kan det bli en eller annan öl i Flensburg, det är jag ganska övertygad om.

Under resan kommer jag se till att fota och notera mycket för att eventuellt kunna använda materialet till en framtida reseguide om Flensburg. Man släpper visst aldrig jobbet riktigt 🙂 Märkte dock att domänen Flensburg.se är upptagen, men WHOIS:en ser lite skum ut. Kan den vara spärrad för registrering möjligtvis?

Denna gång kommer jag för första gången åka över Öresundsbron istället för färjan mellan Helsingborg och Helsingör. Resan går sedan vidare mot Jylland och det danska fastlandet. Även det blir första gången jag åker den vägen till Tyskland.

Datorn får självklart följa med och kanske blir det ett blogginlägg ”on location”. Men det är ju ungefär en vecka kvar så det hinner komma fler inlägg här innan dess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *