Arlanda express – med bil

Under måndagkvällen (och en bit in på natten) avverkade jag 50 mil bakom ratten när jag körde till Arlanda för att hämta upp brorsan som kom tillbaka från Afghanistan. Det blev en kortare resa för honom än planerat. Tror det berodde på att de inte kunde få någon militärtransport till ett ställe de planerat att besöka. Hur som helst så kom han hem helskinnad. Med tanke på helgens attentat i Stockholm så kanske det inte är så mycket osäkrare i Afghanistan 🙂

Det skulle varit trevligt att ta en sväng in till Stockholm under eftermiddagen/kvällen och shoppa lite julklappar, men jag hade helt enkelt inte tid. Jag kom iväg hemifrån så att jag lagom var utanför terminal 5 när han hämtade ut väskorna.

Jag har haft fullt upp idag och mycket tid till webbutveckling och SEO har det inte blivit. Har nästan lite dåligt samvete för det.

En kommentar

  1. Haha, jag vet hur det är… Jag får lite dåligt samvete för att jag ”inte har jobbat” när jag har varit hos kund en hel dag, och fått ihop 8 fakturerbara timmar. Bättre finns ju egentligen inte, men det är så mycket annat jag ”borde” göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *