Då har man överlevt i 30 år

Tårta

Idag fyller jag 30 år och det kommer firas med kaffe och tårta hos mig och min sambo i eftermiddag. Jag kommer också att fira denna dag med att (som vanligt) jobba med mina sajter. Någon 30-årskris finns inte inom synhåll. Jag har aldrig stressat upp mig över åldern utan ser ganska lätt på livet, man föds och dör och däremellan får man se till att ha en så trevlig resa som möjligt. Jag ser ingen anledning att stressa upp sig över det oundvikliga?

Till kvällen är vi bjudna till mina föräldrar där det serveras oxfilé, fint ska det vara 🙂 Jag  planerar dessutom att unna mig en eller två Bitburger som inhandlades i Tyskland i helgen. Dock inte på Bordershop utan på CITTI-Markt i Lübeck. Sedär, dagens länkbygge avklarat.

På min önskelista står det bl.a:

  • Strumpor
  • Inlänkar till www.lübeck.nu
  • Skjorta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *