Rapport från Lübeck

Just nu befinner jag mig i Lübeck och i skrivande stund är klockan 02:24, vilket är oroande eftersom vi ska bege oss hemåt imorgon bitti. Trots detta har tar jag mig tid att blogga lite om resan för den som är intresserad.

I fredags begav jag mig alltså till Lübeck med tre vänner för att njuta av allt vad Tyskland har att erbjuda. En ordningsam attityd, god mat och billig sprit för att sammanfatta det kort. Sedan vi lämnade Sverige bakom oss vid lunchtid på fredagen har jag inte kunnat koppla upp mig och följa det som händer på webben; twitter, sajterna och bloggandet m.m. I natt hittade jag dock en öppen hotspot som erbjöd gratis registrering för fri surf. Om det skett något intrång återstår att se. Internet-abstinensen gjorde dock att jag inte kunde hålla mig.

Under resan har vi ätit på några (för mig) nya restauranger och dessa har fotats för att kunna recenseras på  Lübeck.nu. Det har även fotats flitigt på andra håll i staden för att ha mycket material till samma sajt. Bilden i inlägget är tagen från St: Petri-kyrkans utsiktsplats. På bilden syns Holstenor som är den västra stadsporten.

Under söndagen ska vi såklart stanna till på både Calles och Bordershop för att fylla kombin till bristningsgränsen. Det är svårt att tacka nej till 3 plattor öl för 120 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *