Mitt bidrag till kampen mot självmord

Med detta korta inlägg vill jag stötta vårdguidens sida om självmord i kampen mot den minst sagt utförliga självmordsguiden på självmord.com. Den senare påstår sig vända sig till personer som inte har lång tid kvar att leva. I dessa fall kan jag förstå om personer överväger att ta sitt liv för att eventuellt lindra den sista tidens smärta, men det finns en uppenbar risk att informationen hjälper många andra att begå självmord. Utan att gå in på en lång diskussion om dödshjälp m.m. så vill jag uppmana er andra att stötta vårdguidens sida som jag länkat med ordet självmord i första meningen.

Nu fyller jag på med lite onödigt dravel för att inlägget ska få en, för Google, tillfredställande längd. Detta ökar ju som bekant chansen till indexering, och i förlängningen värde till länken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *